У Кіровограді влаштували передноворічний ярмарок

Зранку площа Богдана Хмельницького, що в обласному центрі, перетворилася на торгівельний майданчик – за ініціативи обласної державної адміністрації та за підтримки міської влади тут відбувається передноворічний ярмарок.

Про це повідомляється на сайті Кіровоградської ОДА.

Майже 70 сільгоспвиробників із 17 районів області привезли до Кропивницького свою продукцію – м'ясо, рибу, крупи, цукор, олію, овочі, фрукти, хлібобулочні вироби. Але справжній ажіотаж, як і завжди перед Новорічними святами, викликали ялинки, що представлені безпосередньо лісовими господарствами.

Оглянув ярмарок заступник голови облдержадміністрації Андрій Коломійцев. Разом із директором департаменту агропромислового розвитку Юрієм Коренюком він ознайомився із представленою продукцією та цінами на неї.

Вибір товарів на імпровізованих торговельних майданчиках, що розмістилися на площі Богдана Хмельницького, може задовольнити найвибагливішого покупця. Відтак, жителі міста отримали чудову нагоду підготуватись до свята, придбавши якісну продукцію сільськогосподарських та переробних підприємств області за цінами виробника.