Рятувальники області минулої доби допомогли відбуксирувати 5 автівок (ФОТО)

За добу, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області 5 разів залучались до буксирування автотранспорту з ускладнених ділянок доріг.

Про це Новинам Кіровоградщини повідомили у прес-службі У ДСНС в області.

По одному разу залучались до надання допомоги по буксируванню автомобілів рятувальники 19-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Новоукраїнка, які об 11:28 вилучили автобус «БАЗ» з ускладненої ділянки дороги поблизу с. Глодоси, бійці 31-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Новоархангельська: о 13:20 ними було відбуксировано на безпечну ділянку автошляху вантажівку у с. Свердликове, та рятувальники 25-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Новомиргорода, які о 16:19 надали допомогу по буксируванню легкового автомобіля на вулиці Першотравневій у районному центрі.

Двічі виїздили для надання допомоги водіям рятувальники 26-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Благовіщенське: о 13:55 буксирували автомобіль на безпечну ділянку автошляху поблизу м. Благовіщенське та о 16:55 доставили вантажний автомобіль «MAN» з узбіччя на проїжджу частину біля с. Вільхове.