Кіровоградські чиновники розповіли про святкові заходи в обласному центрі

Діти пільгових категорій, а це діти – сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти учасників АТО матимуть змогу безкоштовно переглянути циркову виставу.

Про це сьогодні, 19 грудня, під час прес-конференції, присвяченій організації новорічних святкових заходів повідомила заступник міського голови Наталія Дзюба.

За інформацією начальника відділу культури та туризму міської ради Анни Назарець, о 17.30 святкове дійство перенесеться на головну площу обласного центру, де для дітей та дорослих відбудеться новорічна вистава, фіналом якої стане запалювання вогників на Новорічній ялинці. Але і на цьому святкування не завершиться, оскільки після відкриття головної ялинки міста, на містян очікує святкова концертна програма.

Також Анна Назарець відзначила, що святкові заходи на площі Героїв Майдану відбуватимуться 23, 24 та 25 грудня із 11.00 до 15.00. А 29 грудня о 10.00 в обласній філармонії для дітей пільгових категорій засвітить вогнями Новорічна ялинка міського голови.

Крім того у День Святого Миколая до міської ради завітали представники цирку “Кобзов”, щоб передати 750 квитків на виставу «Новорічна феєрія» дітям пільгових категорій За словами художнього керівника проекту Сергія Жигана, на малечу чекають яскраві номери від найдавнішої італійської циркової династії “Дарікс Тоні”, українських еквілібристів та акробатів, а родзинкою шоу будуть незвичайні виступи слонів, ведмедів, тигр та зебр.