Унікальну інтерактивну карту спортзакладів створили в обласному центрі

Унікальну електронну мапу, на яку нанесені усі спортивні заклади, розробив журналіст, директор спортивної школи №3 Євген Савранський.

Про це Новини Кіровоградщини повідомила прес-служба міськради.

За словами розробника, ідея укласти таку карту з’явилася у нього сім років тому, коли він брав участь у створенні місцевого сайту спортивних новин «Спорт-Центр».

— Ця карта — унікальна, проект подібного масштабу вперше реалізується в Україні. Розробники нанесли на карту усі дитячо-юнацькі спортивні школи, як міські, так і обласні, а також спортивні клуби, де можуть займатися не лише діти, а й дорослі, — наголосив головний спеціаліст відділу фізичної культури та спорту Вадим Бебко. — Насамперед, цей сервіс буде корисний батькам дітей, які бажають зайнятися спортом і тільки обирають для цього відповідний заклад. Пошук на мапі можна здійснювати, як за назвою виду спорту, так і за адресою розташування клубу чи спортивної школи. Також електронна карта міститиме прізвища тренерів та їхні контактні дані. Крім того, за задумом розробників, інформація буде постійно актуалізовуватись та доповнюватись.

Перейти на мапу можна за цим посиланням.