В Олександрії та селищі Новому під час пожежі загинули люди

Сьогодні, 7 грудня о 04:38 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вул. Металургів селища Нове.

Про це Новинам Кіровоградщини повідомили у прес-службі У ДСНС в області.

По прибуттю пожежно-рятувальних підрозділів на місце події було встановлено, що горять домашні речі на площі 6 м² в одній із квартир 5-поверхового житлового будинку. Під час гасіння пожежі рятувальниками виявлено тіло загиблої жінки 1962 р.н.

Силами рятувальників о 05:19 пожежу локалізовано та о 06:00 – ліквідовано. До гасіння пожежі залучались 11 чоловіків особового складу та 4 одиниці техніки 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький.

Обставини смерті жінки та причину пожежі встановлюють фахівці.

Вчора, 6 грудня, о 21:36 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в підвальному приміщенні 5-поверхового будинку, що не експлуатується, на вул. Діброви у м. Олександрії.

На гасіння пожежі оперативно прибули рятувальники 11-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Олександрії, які встановили, що горить сміття на площі 9 м2. О 21:50 пожежу було локалізовано, а о 22:14 – ліквідовано.

Під час гасіння пожежі бійці ДСНС виявили тіло загиблого чоловіка. До гасіння пожежі залучалися 8 чоловіків особового складу та 2 одиниці техніки 2-го Державного пожежно-рятувального загону м. Олександрії.

Причина пожежі та обставини смерті чоловіка наразі встановлюються.