У Підгайцях безхатько попався на крадіжці кабелю

Поліція охорони спіймала безхатченка на крадіжці телефонного кабелю.

Про це Новинам Кіровоградщини повідомили у СК поліції Кіровоградської області.

У чоловіка вилучили інструменти та кількадесят метрів зрізаного дроту. Нині поліцейські перевіряють причетність особи до скоєння подібних злочинів.

Близько третьої години наряд поліції охорони отримав повідомлення про спрацювання сигналізації цілісності повітряної лінії телефонного кабелю, розташованої на околиці селища Підгайці.

Негайно виїхавши за адресою, поліцейські виявили пошкоджений кабель на одному з прольотів між стовпами. Здійснивши відпрацювання території прилеглої до місця злочину, правоохоронці побачили чоловіка, який намагався сховатися за парканом. Пояснити, чому він тут перебуває, громадянин не зміг.

Поліцейські провели поверховий огляд чоловіка, у якого виявили слюсарні інструменти та сокиру, а в мішку – телефонний кабель довжиною близько 80 метрів.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Кіровоградського районного відділу поліції та представника підприємства зв’язку. Особу порушника встановили, ним виявився 55-річний чоловік без постійного місця проживання.

За цим фактом проводиться перевірка щодо причетності громадянина до аналогічних злочинів та встановлюється розмір нанесених збитків. Попередньо особі інкримінують правопорушення, передбачене ч. 2 ст. 185 (крадіжка) Кримінального Кодексу України.