У Кіровограді парочка погрожувала офіціанту пістолетом оскільки не хотіли сплачувати за рахунком

У відвідувачів кафе працівники поліції охорони вилучили предмет, схожий на пістолет.

Про це Новинам Кіровоградщини повідомили у СК поліції Кіровоградської області.

За попередніми даними, місцеві жителі — хлопець та дівчина — перебували у закладі та відмовилися оплатити рахунок. Після чого молодий чоловік став погрожувати офіціанту пристроєм, схожим на зброю.

Напередодні близько опівночі наряд групи затримання поліції охорони здійснив виїзд на спрацювання тривожної сигналізації в одному з кафе міста.

На місці до поліцейських звернувся адміністратор закладу і повідомив, що декілька хвилин тому виник конфлікт між офіціантом та хлопцем і дівчиною, які відмовилися здійснювати оплату рахунку за замовлення. При цьому відвідувач почав погрожувати працівнику кафе предметом, схожим на пістолет. Не зволікаючи, адміністратор натиснув «тривожну» кнопку виклику поліції, тим часом парочка дебоширів сховалася у вбиральні.

Із метою попередження правопорушення правоохоронці умовили відвідувачів вийти із «засідки». Під час здійснення поверхневого огляду осіб, у дівчини поліцейські виявили предмет, схожий на пістолет, який вилучили.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Кропивницького відділу поліції. Особи порушників встановили. Ними виявилися мешканці Кропивницького, 24 та 20 років.

Наразі за даним фактом проводиться перевірка, встановлюються усі обставини події та походження предмета, схожого на зброю.