Поліцейські Кіровоградщини вдосконалюватимуть свої знання

Майже півтисячі поліцейських Кіровоградщини пройдуть курси підвищення кваліфікації.

Про це Новинам Кіровоградщини повідомили у СК поліції Кіровоградської області.

Сьогодні, 20 листопада, начальник управління превентивної діяльності обласного главку Олександр Сагаль та його заступник Володимир Кальядт побували на базі відомчого тренінгового центру, де перші дві групи поліцейських приступили до навчання.

«Протягом 2017—2018 років працівники підрозділів реагування патрульної поліції, поліцейські, які входять до складу нарядів реагування поліції охорони, та працівники відповідних чергових частин пройдуть 6-денне короткострокове підвищення кваліфікації.

Заплановано охопити навчанням майже півтисячі поліцейських. До проведення занять буде залучено найбільш досвідчених працівників апарату Головного управління поліції області та науково-педагогічних працівників Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ», — зазначив Олександр Васильович.

Першими, у період із 20 по 25 листопада у складі двох навчальних груп, курси пройдуть 40 поліцейських підрозділів реагування патрульної поліції області. Загалом на базі тренінгового центру буде проведено одинадцять заїздів слухачів для проходження занять згідно з розробленим графіком.

Після закінчення навчання кожен поліцейський отримає сертифікат про короткострокове підвищення кваліфікації, а для закріплення теоретичних знань на практиці – на базі Управління патрульної поліції в м. Кропивницькому для них буде організовано двотижневе стажування.