Кіровоградську область презентують у ЄС

Сергій Шульга
Сергій Шульга

Презентація потенціалу Кіровоградської області, в тому числі інвестиційного, відбудеться найближчим часом у ЄС. Про це повідомив голова облради Сергій Шульга за результатами зустрічі з представником України при Європейському Союзі, а також при Європейському Співтоваристві з атомної енергії Всеволодом Ченцовим.

«Провів важливі перемовини з представником України при Європейському Союзі, а також при Європейському Співтоваристві з атомної енергії Всеволодом Ченцовим.

Основне, про що домовилися, — у найкоротші терміни презентувати Кіровоградську область у ЄС. Це буде один із ключових моментів у просуванні нашого регіону. Маємо показати весь потенціал і насамперед інвестиційний. Тож, щойно повернуся, розпочнемо роботу з підготовки», — написав Сергій Шульга у Facebook.

Наразі голова обласної ради перебуває у відрядженні в Брюсселі, де проводить зустрічі, націлені на промоцію Кіровоградщини в рамках співпраці з Асамблеєю європейських регіонів.

Нагадаємо, у грудні 2022 року депутати облради підтримали ініціативу Сергія Шульги про вступ до Асамблеї європейських регіонів.