Діти з інвалідністю отримали благодійну допомогу на майже 400 тисяч гривень від UNICEF

Більше сотні дітей із інвалідністю, що перебувають під опікою знам’янського дитячого будинку-інтернату, отримали від UNICEF допомоги на 375 тисяч гривень. Це комплекти одягу, розвиваючі ігрові набори та лікарські засоби. Про це повідомила директорка закладу Тетяна Валько.

Допомогу передав партнер UNICEF благодійний фонд «Безпечне майбутнє».

«Діти отримали комплекти одягу, розвиваючі ігрові набори, спортивний інвентар і багато іншого. Щиро вдячні благодійному фонду та його керівниці Ірині Саєнко за турботу та підтримку. Сьогодні неабияк важливо допомагати дітям, особливо тим, які потребують додаткової уваги», — зазначила Тетяна Валько.

Нагадаємо, UNICEF постійно надає допомогу українським дітям, у тому числі на Кіровоградщині.

«Для нас пріоритетною є допомога родинам із дітьми та сімейним формам виховання. Але зараз у такий складний для України час, коли кожна дитина потребує підтримки не залежно від того, де виховується — в інституціях чи батьками. Жодна дитина не повинна страждати. Наша місія — доставляти життєво необхідну допомогу дітям і сім'ям в Україні і ми це робимо», — зауважила керівниця програм UNICEF у Кіровоградській області Тетяна Федоренко.

Як уже повідомлялося, знам‘янський дитячий будинок-інтернат готовий приймати маломобільних дітей на денний стаціонар.