Учителями року стали освітяни з Кропивницького, Новоукраїнки, Олександрівки та Бобринця

Переможцями регіонального туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року» у 2023 році стали освітяни з Кропивницького Новоукраїнки, Олександрівки та Бобринця. Дипломи та подарунки переможцям і призерам конкурсу вручили голова обласної ради Сергій Шульга та начальник ОВА Андрій Райкович сьогодні, 2 лютого.

«Мені дуже приємно бути у цій залі. Бо тут зібралися ті, хто дійсно любить свою справу. Попри виклики, як би складно не було — гудять сирени чи вимикають світло — ви знаходите можливості, іноді навіть надможливості, щоб проводити уроки, щоб зацікавлювати дітей, ви стаєте для них прикладом, а найголовніше ви виховуєте нове покоління незалежних, нове покоління патріотів. Від імені депутатського корпусу обласної ради щиро вітаю вас. Повірте, вами пишаються не тільки ваші учні. Вами пишається вся Кіровоградщина. Здоров‘я, добробуту вам і перемоги! Слава вчителям! Слава Україні!», — привітав освітян Сергій Шульга.

У чотирьох номінаціях «Учителями року» стали Дмитро Панов – вчитель початкових класів ліцею «Максимум» з Кропивницького, Сергій Кондратьєв – вчитель предмету «Захист України» ліцею «Лідер» з Новоукраїнки, Тетяна Стеблина – вчителька основ здоров’я ліцею № 2 з Олександрівки та Володимир Малик – вчитель фізичної культури ліцею № 2 з Бобринця. Вони представлять Кіровоградщину на всеукраїнському рівні.

Як уже повідомлялося, Кіровоградський обласний центр дитячої та юнацької творчості став одним із 10 лідерів позашкільної освіти в Україні у 2022 році.