Сергій Шульга: Обласна рада була і залишається партнером для наших аграріїв

На підтримку влади сьогодні як ніколи розраховують сільгоспвиробники Кіровоградщини. Про це вони заявили під час засідання Аграрної ради в обласній військовій адміністрації, 9 вересня.

«Війна позначилася на кожному сільськогосподарському підприємстві регіону. Найперший виклик – це збут. Ми розуміємо, держава працює над вирішенням проблеми, але маємо замкнене коло. Від глобальної проблеми виникають менш масштабні – зберігання нового врожаю, зменшення обігових коштів, дороге паливо тощо. Сьогодні ми як ніколи шукаємо підтримки у влади в організаційних питаннях», – наголосив співголова Аграрної ради, керівник приватного підприємства «ВЛАД» Віктор Демченко.

Голова обласної ради Сергій Шульга зазначив, депутатський корпус готовий клопотати перед державними органами влади, озвучуючи виклики, з якими стикаються сільгоспвиробники Кіровоградщини.

«Обласна рада була і залишається партнером для наших аграріїв. Серед депутатів також є потужні сільгоспвиробники. Тож можемо спільно попрацювати над вирішенням проблем», — додав він.

Як уже повідомлялося, 20 вересня відбудеться засідання сесії Кіровоградської обласної ради.