Чорна п’ятниця або як отримати вигідну знижку

Розпродажі в Чорну п’ятницю — це американська традиція, яка склалася понад сотні років тому. В останню п’ятницю листопада зазвичай магазини вводили великі знижки на частку товару, щоб перейти до новорічних зимових колекцій. Ідея сьогодні дещо трансформувалася, тож зустрічайте black friday в INTERTOP зі знижками на нові та застарілі колекції одягу та взуття.

3 переваги знижок у black friday

Чому день зі знижками називають чорним, точно не відомо. Є версія, що у 19 столітті магазини весь прибуток помічали чорними чорнилами, а збитки — червоними. Тож у день розпродажу клієнтів було так багато, що сторінки облікових книжок були чорними. Сьогодні покупці мають низку переваг від цього дня:

  • можливість значно зекономити гроші на покупках важливих речей;
  • можливість побалувати себе чимось дорогим;
  • деякі бренди висувають безпосередньо нові колекції на розпродаж.

Не варто думати, що розпродаж — це лише можливість позбутися непотрібного або накрутити більше прибутку. Бренди, які переймаються щодо власної репутації, працюють прозоро.

TOP FRIDAY або застосунок для контролю

В магазині INTERTOP ви можете простежити за формуванням ціни та знижками через застосунок. Завантажуйте на свій смартфон TOP FRIDAY (працює для телефонів на базах iOS, Android) та отримайте персональну вигоду. В першу чергу, саме тут з’являться перші знижки — на кілька годин раніше, ніж в основних магазинах.

Додаткові плюси від використання застосунку:

  • 10% на першу покупку через телефон — приємний бонус для вашого гаманця;
  • додаткові бонуси на рахунок, коли приводите друга за персональним посиланням;
  • друг також отримує поповнення бонусного рахунку.

Чорна п’ятниця цього року буде 25 листопада. Саме в цей період ви зможете в INTERTOP купити зі знижкою одяг, аксесуари, взуття, рюкзаки, засоби догляду тощо. Представлено буде в каталозі товари Armani Exchange, Clarks, Ecco, Geox, Marc O'Polo тощо. Дізнавайтеся про вигоду першими та робіть вигідні покупки.