Облаштували півсотні будинків для переселенців: двох волонтерок із Новоукраїнського району відзначив голова обласної ради

Волонтерок благодійного фонду «Прихисток» із Новоукраїнського району Тетяну Босько та Віталію Панкул голова обласної ради Сергій Шульга відзначив почесними грамотами. Відповідне розпорядження підписав з нагоди Дня Української Державності.

«(…)за вагомий особистий внесок в організацію надання благодійної допомоги, активну громадську й волонтерську діяльність, та з нагоди Дня Української Державності нагородити Почесною грамотою Кіровоградської обласної ради(…)», — йдеться в розпорядженні.

На початку російського вторгнення Тетяна і Віталія організували волонтерський рух в одному з сіл Новоукраїнського району. Крім збору гуманітарної допомоги, приготування їжі для захисників, гуртують небайдужих і облаштовують покинуті будинки для прихистку вимушених переселенців. На сьогодні це вже близько півсотні хат.

Нагадаємо, раніше голова обласної ради Сергій Шульга відзначив двох дітей із Кропивницького, які збирали гроші на бронежилети.