Картини дітей-волонтерів із Кропивницького придбали на благодійному аукціоні за 6,5 тисячі гривень

Художні роботи дітей-волонтерів — семирічної Варвари Хлевицької та одинадцятирічного Матвія Розінка придбали за 6,5 тисячі гривень на благодійному аукціоні «Разом до перемоги» у Кропивницькому.

Заквітчаний тризуб, який передала на аукціон Варвара, пішов із молотка за 3 тисячі гривень. Роботу придбав депутат обласної ради Олександр Головань.

Картину Матвія Розінка, на якій зображена вівчарка в образі рятувальника, за 3,5 тисячі гривень придбав начальник головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в області Віталій Миронюк.

Роботи діти підготували спеціально для благодійного аукціону.

Нагадаємо, до Дня Української Державності голова Кіровоградської обласної ради Сергій Шульга відзначив Варвару Хлевицьку та Матвія Розінка за підтримку військових.

Діти з власної ініціативи збирали кошти на бронежилети для військових. Варвара продавала тюльпани у середмісті Кропивницького, а Матвій грав на гітарі.

Як уже повідомлялося, Музей мистецтв влаштував аукціон задля збору коштів на потреби тих, хто тримає небо над Кіровоградщиною.

Під час аукціону вдалося виручити 134 тисячі 800 гривень. Втім сума не остаточна. Організатори продовжать аукціон в онлайн форматі.