ТОП ноутбуків для бізнесу

Якщо ви шукаєте ноутбук для роботи, найкращий вибір – це ультрапортативна модель, яку легко носити із собою, з об'ємною батареєю, щоб працювати протягом дня. Також важливими є якість дисплея, клавіатури, сенсорної панелі та веб-камери. Ще потрібна достатня кількість портів і, зрозуміло, пристойна обчислювальна потужність для виконання широкого спектра завдань. 

На щастя, такі ноутбуки в Кропивницькому знайти нескладно. На які моделі варто звернути увагу насамперед? 

Кращий бюджетний ноутбук для бізнесу

Один із найкращих варіантів – це Acer Swift 3 14. Він має стильний вигляд, його легко носити із собою, а заряду батареї вистачає майже на 14 годин роботи при середньому навантаженні. Його екран з роздільною здатністю 1080p забезпечує чітке зображення, на клавіатурі зручно друкувати, а сенсорна панель, хоч і невелика, відрізняється чуйністю. У кнопку живлення вбудований датчик відбитків пальців, що спрощує та прискорює вхід у систему.

Він оснащений процесором Intel Core i5-1135G7, що забезпечує високу продуктивність, а також пристойний набір портів. Тут і USB-C/Thunderbolt 4, і повнорозмірний порт HDMI, і порти USB-A, чого немає на багатьох ноутбуках преміум-класу.

Кращий бізнес-ноутбук 2 в 1

Якщо ви віддаєте перевагу ноутбукам-трансформерам, то однозначно варто придивитися до Lenovo Yoga 9i 14. Це 14-дюймовий ноутбук з шарніром на 360 °, що виглядає дивовижно. Його можна використовувати в режимі намету для презентацій/перегляду мультимедіа або повністю скласти та використовувати як планшет. У комплекті йде стілус, для якого передбачений слот для заряджання. Роботу забезпечує високопродуктивний процесор Intel Core i7-1195G7, а акумулятора вистачає на дев'ять годин перегляду відео на яскравому дисплеї з роздільною здатністю 1080p.

Є дві колірні схеми, Mica та Shadow Black, які мають деякі відмінності. Модель Mica – суцільнометалевий корпус із традиційною сенсорною панеллю (механічні кнопки) та місткісним датчиком відбитків пальців, а модель Shadow Black обтягнута шкірою та оснащена тактильною сенсорною панеллю та ультразвуковим датчиком відбитків пальців. 

Кращий MacBook для бізнесу

Що стосується Mac, Apple MacBook Pro 14 – найкращий варіант для використання в бізнесі. Він стильний і портативний, а його батарея працює понад 13 годин за середнього навантаження. Дисплей чіткий, яскравий та барвистий, клавіатура зручна для набору тексту, а сенсорна панель велика та чуйна.

Він має три порти USB-C/Thunderbolt 4, повнорозмірний HDMI та пристрій читання SD-карт. Постачається з процесорами M1 Pro або M1 Max SoC, які забезпечують високу продуктивність та пристойну графічну потужність.

Кращий Chromebook для бізнесу

Якщо ви можете виконувати більшу частину своєї роботи за допомогою браузера Chrome або додатків для Android, ви можете придивитися до Acer Chromebook Spin 713. Це 13-дюймовий ноутбук із чітким яскравим дисплеєм 3:2, зручною клавіатурою та гарним вибором портів, включаючи повнорозмірний HDMI. Випускаються із процесором Intel Pentium Gold, Core i3, i5 або i7 10-го покоління та до 16 ГБ пам'яті. Також він оснащений шарніром на 360 ° і може використовуватися як планшет. Слід зазначити, що цей ноутбук знятий з виробництва і знайти його все важче, але при цьому він сильно впав у ціні, так що попит на нього зріс.