На Кіровоградщині мати з вітчимом знімали у порно дітей-підлітків

35-річну жительку Кіровоградщини та її 36-річного співмешканця із Запорізької області підозрюють у створенні порноконтенту за участі двох дітей.

Відзняті фото- та відеоматеріали розповсюджували через Інтернет за кордон.

Про це повідомляє поліція Києва.

Чоловіка і жінку звинувачують у розбещенні та сексуальному насильстві відносно дівчинки та хлопчика, 2008 років народження.

У січні цього року поліцейські Департаменту міграційної поліції спільно зі слідчими Деснянського управління поліції Києва за процесуального керівництва Деснянської окружної прокуратури та за участю Департаменту міжнародного співробітництва викрили двох співмешканців, які вчиняли протиправні дії відносно двох малолітніх дітей.

Як розповів тимчасово виконувач обов’язків начальника слідчого відділу Деснянського управління поліції Києва Микола Мазуров, правоохоронці довели причетність 36-річного уродженця Запорізької області та 35-річної жінки з Кіровоградської області до скоєння злочину:

«Ми встановили, що чоловік зі своєю співмешканкою протягом року вчиняли дії сексуального характеру відносно її сина та доньки, 2008 років народження. Зловмисники створювали за їх участю порно контент, а відзняті фото- та відеоматеріали розповсюджували через інтернет за кордон. Так, із залученням спецпідрозділу поліції в оселі фігурантів в одному з міст Кіровоградської області ми провели обшук та вилучили комп’ютерну техніку, відео файли, мобільні телефони та банківські картки. Речові докази та проведені експертизи довели вину затриманих».

За скоєне парі загрожує до 15-ти років позбавлення волі або довічне ув’язнення.