У театрі Кропивницького роз‘яснили, як працюватимуть на випадок тривоги

У Кіровоградському академічному обласному українському музично-драматичному театрі ім. М.Л. Кропивницького роз‘яснили, як працюватимуть на випадок тривоги.

«У разі, коли сигнал повітряної тривоги з'являється перед початком вистави, ми радимо вам пройти до найближчих укриттів. Якщо сигнал тривоги буде короткотривалим, до 60 хвилин, по його завершенні ми запросимо вас до зали і по готовності творчого та технічного персоналу розпочнемо показ вистави. Однак, якщо сигнал тривоги триватиме довше 6️0️ хвилин, виставу буде перенесено на іншу дату, про яку ми повідомимо вас якнайскоріше!

У разі, коли сигнал повітряної тривоги буде оголошено під час вистави, всі глядачі мають якнайскоріше залишити приміщення театру і прямувати до одного з найближчих укриттів. 

У разі повторного сповіщення повітряної тривоги в межах однієї вистави, її показ буде припинено і перенесено на іншу дату», — зазначають у театрі і додають, усі придбані квитки, в разі перенесення вистав, лишаються дійсними!

Також у театр наголошують, що усвідомлюють відповідальність за безпеку глядачів і працівників.

«Ми щиро сподіваємося на відсутність загроз для належного показу вистав, і разом з тим просимо вибачення за усі можливі незручності та турботи. Адже ваша і наша безпека передусім!», — підкреслили у закладі.

Водночас у театрі обіцяють оперативно повідомляти про ймовірні зміни в роботі.

Показ вистав театр відновив 28 травня.