Кіровоградщина почала приймати релоковані підприємства – Шульга

Кіровоградська область почала приймати підприємства з територій, де тривають активні бойові дії. Наразі регіон для релокації обрали кілька бізнесів. Про це повідомив голова обласної ради Сергій Шульга.

«Кіровоградщина потрапила до пулу областей, які є майданчиками для релокації підприємств із зони активних бойових дій. Тож процес розпочався. Наш регіональний фонд підтримки підприємництва в області отримав завдання з усіх сил долучитися до роботи в цьому напрямку. Від кожного регіону, де ситуація зараз відносно спокійна, залежить в цілому економіка держави у воєнний час – ми всі це маємо розуміти», – сказав Сергій Шульга.

Голова облради також додав, відсьогодні запрацювала онлайн платформа, покликана допомагати бізнесу в релокації, – https://relocate.prozorro.sale.

«Заявки на продовження роботи у більш безпечному місці можуть подавати як підприємства, що потребують переміщення, так і компанії, які готові надати для цього свої майданчики», – пояснив Сергій Шульга.

Раніше голова обласної ради Сергій Шульга заявив про готовність Кіровоградщини надати свої майданчики для релокації бізнесу з «гарячих точок».