Жінка з Кіровоградщини виграла в лотерею новенький легковик Citroën

7 січня 2022 року Вікторія Мамедова з невеликого міста Мала Виска Кіровоградської області придбала акційні білети «Лото-Забава» і… виграла новенький автомобіль Citroën C-Elysée.

Про це Новинам Кіровоградщини повідомили в пресслужбі оператора державних лотерей «М.С.Л.».

Цієї неділі, 6 лютого, вона завітала у Київ на прямий ефір розіграшу «Лото-Забава» та отримала у автосалоні виграний автомобіль.

Зі слів переможниці, її виграш – це цілковитий збіг обставин.

«Колись я часто брала участь в «Лото-Забава», але мені не щастило виграти якийсь великий приз. Тож я майже перестала купувати білети. А ось мій чоловік дуже полюбляє лотерею «Мегалот» через її великий джекпот і майже не пропускає тиражів. 7 січня я зайшла на сайт поповнити рахунок, щоб він купив для себе «Мегалот», а мені висвітилося «Візьміть участь в акції «Лото-Забава». Я і взяла: купила білети та зареєструвалась для участі в акції», – розповіла Вікторія Мамедова.

За словами жінки, вона навіть не знала, яким є головний приз.

«Просто розуміла, що розігрують щось дуже цінне, тому варто спробувати. І ось, 9 січня мені телефонують з лотерейної компанії «М.С.Л.» і вітають з виграшем автомобіля! Скажу чесно, я дуже чемно поспілкувалася з людиною, але не повірила їй. Попрощалася і пішла перевіряти білет на сайті, і виявилося, що один з них виграшний! Зателефонувала чоловіку, спочатку він також не повірив, а потім не знаходив місця від щастя. Ми завжди мріяли про автомобіль, хто ж про нього не мріє? Але ніколи не думали, що він в нас з’явиться завдяки лотереї», – ділиться емоціями наша землячка.

Свій виграш жінка подарує коханому чоловіку.

«Символічно, що авто ми отримуємо напередодні Дня закоханих, адже для нас це подвійне свято. 14 лютого мій чоловік Олександр святкує День народження. Цього року в нього ювілей – 50 років, і я дуже щаслива, що можу зробити йому такий подарунок! Впевнена, що я також сідатиму за кермо, адже Олександр дуже наполягає, щоб я пішла вчитися у автошколу. Тому і я буду керувати нашим біленьким Citroën», – розповідає Вікторія.

Жінка тепер буде постійною учасницею лотереї, сподіваючись, що їй ще колись пощастить.