Райкович просить Зеленського внести до «Великої термомодернізації» 45 багатоповерхівок Кропивницького

Міський голова Кропивницького Андрій Райкович просить президента Володимира Зеленського внести до програми «Велика термомодернізація» 45 багатоповерхівок в обласному центрі. Про це він сказав під час засідання Конгресу місцевих та регіональних влад сьогодні, 11 лютого.

«Включити 45 житлових будинків Кропивницького як першочергові проєкти до програми «Велика термомодернізація», в тому числі будинок, нещодавно пошкоджений внаслідок вибуху побутового газу, та будинки поряд, які також зазнали пошкоджень», — йдеться на сторінці Конгресу у Facebook.

Президент підтримав пропозицію та доручив під час аналізу заявок щодо включення до програми «Велика термомодернізація» враховувати технічний стан будинків.

Водночас заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко звернувся до міських голів та очільників обласних державних адміністрацій з пропозицією подавати до програми на цьому етапі ті будинки, якість житла в яких потребує першочергового покращення.

Як повідомлялося раніше, у ході робочої поїздки до Кропивницького Тимошенко заявив, що будинок, де стався вибух газу, потрапить до програми «Велика термомодернізація».