На Кіровоградщині знайшли жінку, яка 2 доби не могла вибратись із небезпечної низини

11 лютого до Голованівського райвідділу поліції звернувся родич 76-річної жительки одного з селищ та повідомив, що напередодні у вечірній час вона перебувала на прогулянці та додому так і не повернулася.

Про це Новинам Кіровоградщини повідомили в пресслужбі Нацполіції області.

На місце події прибули слідчо-оперативна група та група реагування патрульної поліції, а також інші співробітники райвідділу, які негайно розпочали відпрацювання території населеного пункту, що тривало до опівночі. Зранку наступного дня до пошукових заходів залучили додаткові сили з числа поліцейських та представників Державної служби з надзвичайних ситуацій у складі робочих груп.

Вдалося з’ясувати, що особу, схожу на зниклу жінку, перехожі бачили на шляху у напрямку Миколаївської області. Ще через дві години спільних пошуків правоохоронці та рятувальники знайшли громадянку між двома населеними пунктами. Виявилося, що вона вийшла за межі селища та по дорозі впала з пагорба в низину, не змогла піднятися самостійно і майже дві доби перебувала в небезпечних умовах.

Жінку було негайно доправили до медичного закладу, де її оглянули лікарі. На теперішній час громадянка, на щастя, почувається добре та перебуває за місцем проживання.