У яких діячів Кіровоградщини найцікавіші сторінки у Facebook. Частина 2. Мер Гайворона

Міський голова Гайворона Роман Волуйко на посаді вже другий термін. Має як офіційну сторінку, так і профіль. «Новини Кіровоградщини» продовжують скролити публічні сторінки політиків і громадських діячів області.

Західний регіон Кіровоградщини через те, що знаходиться за трохи менше як 250 кілометрів від обласного центру, нечасто звертає на себе увагу. Але Романові Волуйку вдається робити позитивні сигнали, які «добивають» до Кропивницького. Один із таких — збереження, а тепер і повноцінне функціонування вузькоколійки і потяга, який називають у народі «кукушка». Він також підхопив ініціативу про туристичні магніти і її активно розкручує у Facebook-профілі – протягом останнього часу значна частина публікацій у його стрічці присвячена саме цій темі.

Сьогодні за життям і роботою Волуйка стежать 2630 друзів. Профіль він веде активніше, ніж сторінку. 

Є у Романа чимало фотографій із Дмитром Разумковим, коли ще той очолював Верховну Раду. До речі, деякі діячі перенесли такі світлини в архів, бо екс-спікер занадто токсичний сьогодні. 

Волуйко – активний голова. Любить спорт – сам грає у футбол. Фоловерам таке подобається.

Але найбільше від молодого мера фанатіють жінки, а тому в коментарях чимало мерехтливих сердечок, сонечок і квітів із похвалою.

Про родину голова громади раніше у своїх публікаціях згадував частіше. Він – батько трьох дітей. Зараз в основному пише про роботу.

Куплених лайків і шерів на сторінці немає.

Зате є в інших. Тож далі буде.