У Кропивницькому п’яний водій намагався втекти від патрульних

Водій, імовірно, у стані сп'яніння намагався у Кропивницькому втекти від поліцейських, за що отримав ряд адмінматеріалів.

Про це Новинам Кіровоградщини повідомили в пресслужбі патрульної поліції області.

Вчора патрульні виявили автомобіль ВАЗ 2112, який рухався з порушенням ПДР. Подія сталася приблизно опівночі на вулиці Севастопольській.

На вимогу інспекторів зупинитися водій лише збільшив швидкість. Кружляючи сусідніми вулицями, він намагався втекти від поліцейських. Проте вже на вулиці Василя Нікітіна він зупинив автомобіль і побіг до найближчого під'їзду багатоповерхівки.

Патрульні оперативно наздогнали втікача. Під час спілкування у чоловіка виявили ознаки сп'яніння. Проте від проходження огляду він відмовився. Також водій не мав при собі відповідних документів на право керування.

Як з'ясувалося, патрульні раніше вже зупиняли громадянина за нетверезе керування автівкою.

Надалі автомобіль евакуювали на спеціальний майданчик для зберігання.

За виявлені правопорушення патрульні поліцейські склали на 35-річного водія ряд адмінматеріалів: ч. 1 ст. 130 (Відмова від проходження огляду на стан сп'яніння), ч. 1 ст. 122-2 (Невиконання вимог поліцейського про зупинку), ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП) ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою без відповідних документів), ч. 3 ст. 122 (Порушення правил стоянки, що створюють перешкоди дорожньому руху) КУпАП.