Улюблені онлайн ігри українців

Українці люблять азартні ігри в Інтернеті. Уряд не забороняє проводити дозвілля таким чином і не ставить суворих обмежень. Особливо потрібні онлайн-лотереї (за статистикою). Їхнє проведення абсолютно законне. Українці купують лотерейні квитки на надійних сайтах та зазнають успіху. До таких сайтів входять:

  1. Loto380 — тут учасникам пропонуються інші розваги.
  2. Українська національна лотерея — тут є швидкі розіграші, які мають тираж оновлюється кожні п'ять хвилин.
  3. Лото Забава – тут збагатилися багато людей.
  4. Супер Лото – тут вигідні бонусні пропозиції та тисячі квитків.

Також є Кено, Трійка, Максима, Мегалот, Каре, МСЛ та багато інших лотерей. Крім них, українцям цікаві карткові ігри — блекджек, баккара, преферанс, покер, бридж, мафія. Особливо часто грають у Китайський покер, Омаху та Техаський Холдем.

Якщо у користувача є бажання грати на гроші та вигравати, то можна спробувати свої сили у покері. Також можете прочитати статтю https://myharkov.net/ukraine/mozhet-li-delo-dlya-dushi-stat-professiej/, в якій розкрито тему монетизації гри в покер. На тему цієї гри в мережі багато навчальних матеріалів. Вони навчать початківця термінології та правил.

Беттинг як спосіб заробітку та розваги

Українці цікавляться подіями спорту та люблять укладати на них парі. Тому кількість букмекерських контор невпинно зростає. Їхня діяльність не сильно обмежується владою. Букмекери пропонують вигідні бонуси, докладні розписи подій, високі коефіцієнти та гарантії виведення виграних коштів. 

За останні роки попит на віртуальні ставки зріс майже втричі. Беттери укладають парі не тільки на події з популярних видів спорту, а й на не найрейтинговіші змагання. Наприклад, на кінські перегони, крикет, бейсбол. Особливо варто відзначити популярність кіберспорту. На тлі різкого розвитку цієї дисципліни збільшилася кількість бажаючих робити ставки на результати битв у командних та одиночних змаганнях з різних видів ігор.

Слоти онлайн

Українці запускають ігрові апарати в онлайн-клубах та сподіваються на випадання виграшної комбінації. У країні працює багато сайтів, що пропонують подібний вид азартного дозвілля. Більшість з них мають ліцензійні слоти від таких відомих розробників, як Microgaming, Novomatic, NetEnt, Igrosoft.

В онлайн-слоти можна грати безкоштовно. Це чудова можливість потренуватися перед грою на гроші. Багато користувачів приваблює така опція. 

Настільні онлайн-ігри

Українці періодично сідають за віртуальні столи та грають один з одним у рулетку, нарди, шашки, шахи. У соціальних мережах є такі програми. Можна їх запустити та вибрати у суперники людини, яка перебуває у друзях, або випадкового користувача. За перемогу нараховуються очки. Чим більше балів, тим вищий рейтинг. Грошові винагороди відсутні.