Олександрійською громадою курсує автобус Святого Миколая

З 16 грудня селами Олександрійської громади їздить автобус Святого Миколая.

У перший день він побував у Байдаківському мікрорайоні, в селищі Олександрійське та селі Головківка, інформують Новини Кіровоградщини.

За словами речниці міської ради Юлії Марюхно, автобус надав один із місцевих перевізників. Святкове оздоблення виїзної резиденції організували підприємці. Триденний тур Святого Миколая влаштував колектив Олександрійського театру:

«Забавляти малечу різними конкурсами, вікторинами, танцями та жартами Святому Миколаю допомагають шість фантастичних героїв. Діти малюють листівки і кидають їх до чарівної скриньки в автобусі. Також усі охочі можуть посидіти на руках у Миколая й зробити спільне фото».

17 грудня виїзна приймальня Святого Миколая побувала у Звенигородці, Марто-Іванівці та Південно-Західному мікрорайоні Олександрії.

«Святий Миколай розважає дітей на свіжому повітрі. Ми зазделегідь розмістили оголошення про його приїзд і жителі приходять на зустріч разом з дітьми. Малечу пригощаємо солодощами, які купили за гроші міської ради», — говорить Юлія Марюхно.

18 грудня виїзна резиденція працюватиме:

• 13:00 — у Заводському мікрорайоні;
• 14:00 — у Покровському мікрорайоні;
• 15:00 — мікрорайон Перемога;
• 16:00 — мікрорайон Південний.