Українці записали відео президенту Зеленському через вбивчі тарифи на ЖКГ

Жителі всіх областей України вирішили привернути увагу голови держави до проблеми непомірних тарифів на комунальні послуги.

«Люди вмирають не тільки від коронавірусу, а й від тих умов, які ви їм створили,» – з болем каже мешканка міста Суми Ольга у зверненні до Зеленського.

Великою проблемою для українців стало не лише початок опалювального сезону, а й подальше підвищення цін на електроенергію. Такими діями, кажуть люди, Зеленський ще більше вбиває віру в нього, як справжнього народного президента молодої генерації, яким він обіцяв бути.

«Ми думали, що прийде нова людина з новим молодим баченням. Але в підсумку ми отримали «95-квартал» у житті», – каже пенсіонерка Тетяна Приходько із міста Сміла.

Люди у відео кажуть, що вже неодноразово зверталися до влади – навіть писали листи Зеленському, але жодних відповідей не було. При цьому щомісячні платежі за ЖКГ приходять із завидною регулярністю, а як їх оплачувати і де брати гроші – відповісти на це хвилююче питання представники влади не беруться.