Сергій Шульга: У п‘ятницю обласна рада повернеться до роботи

Упродовж двох днів депутати обласної ради мають завершити консультації з питання внесення змін до обласного бюджету на 2021 рік і повернутися до сесійної роботи о 10:00 у п‘ятницю, 3 грудня.

Про це повідомив голова обласної ради Сергій Шульга, інформують Новини Кіровоградщини.

«Чи готові депутати голосувати за документ, який не опрацювали? Очевидно, що ні. Тим більше, коли мова йде про зміни до обласного бюджету. Ми розуміємо, що кожна цифра – це важливе фінансове рішення, від якого залежать наші громади, наші заклади. Плюс є питання, що не всі пропозиції депутатів врахували в проєкті. Тож бажання взяти тайм-аут на доопрацювання — зрозуміле. У питанні бюджету немає бути політики. Єдина політика – це інтереси жителів Кіровоградщини. У п‘ятницю обласна рада повернеться до роботи. За цей час відбудуться консультації. Депутатський корпус опрацює суперечливі моменти і, сподіваюся, продовження сесійного засідання буде спокійним і продуктивним», - прокоментував голова обласної ради Сергій Шульга.

Як повідомлялося раніше, Шульга закликав депутатів обласної ради об‘єднати зусилля, щоб жителі Кіровоградщини під час пандемії отримували належну медичну допомогу в лікарнях регіону.