Огляд різновидів бонусів, які можна отримати в БК України

Дізнайтесь, які бонуси роздають букмекерські контори гравцям з України. Чим відрізняється депозитний бонус від бездепозитного. Де шукати інформації про бонуси.  

Бонусні пропозиції для клієнтів букмекерських контор: основні різновиди

Букмекерські компанії приваблюють гравців не тільки великими коефіцієнтами, швидкими виплатами, а й великою кількістю бонусів. Вони дають змогу грати за рахунок букмекера, отримати додаткові грошові кошти. У кожної компанії бонуси зі своїми умовами, але усі вони відносяться до загальних категорій. Дізнатись про актуальні бонусні пропозиції допомагає сайт з рейтингами букмекерів.

Депозитні бонуси

Ця категорія є найбільш розповсюдженою. Депозитні бонуси є майже у всіх букмекерів, які приймають гравців з України.

Депозитні бонуси нараховуються уразі поповнення грошового рахунку на певну суму. Розмір винагороди зазвичай залежить від розміру платежу. Таким чином гравець може самостійно регулювати суму винагороди.

Реєстраційний бонус

Він видається тільки новим клієнтам букмекера. Вітальні бонуси допомагають компаніям збільшити клієнтську базу. Для гравців це чудова можливість подвоїти ігровий бюджет, зробити ще більше спортивних парі.

Щоб отримати реєстраційний бонус, потрібно:

  1. Зайти на сайт букмекера з подібною акцією та пройти реєстрацію. У деяких букмекерських контор для активації бонусу потрібно використати промокод.
  2. Персональні дані у профілі мають бути заповнені у повному об’ємі. Вони обов’язкового повинні бути достовірними. Інформація буде перевірятись.
  3. Залишається зробити депозит на певну суму. Вона вказується в умовах акції.

Гроші у рамках бонусу нараховуються упродовж 1-2 днів.

Як скористатися бонусом?

Грошові депозитні бонуси передбачають проходження процедури відіграшу. Її суть проста – треба зробити певну кількість обертів грошових коштів на бонусному рахунку. Ставити дозволяється тільки на вказані в умовах спортивні події.

Бонус за повторний депозит

Цей подарунок нараховується на 2 та наступні депозити. Умови використання зазвичай схожі с бонусом за реєстрацію.

Бездепозитні бонуси

Бездепозитні бонуси відрізняються від депозитних відсутністю необхідності внесення на рахунок грошових коштів для отримання бонусних виплат. Але варто зауважити, що поповнити баланс все ж прийдеться, тільки після виконання умов бонусу.

Бездепозитні акції зустрічаються нечасто. Їх організовують переважно нові компанії. Перевагою таких бонусів перед депозитними є тільки можливість отримання без першочергового депозиту. Але за умовами відіграшу вони значно поступаються. Відіграти депозитний бонус набагато більше шансів.

Негрошові бонуси

Крім грошових бонусів, клієнти букмекерських контор можуть отримувати інші винагороди. Безкоштовні ставки дають змогу зробити прогноз на певну спортивну подію за рахунок букмекера. Якщо парі виграє, гроші за нього будуть перераховані на рахунок. Ще один різновид бонусу – страховка. Гравець робить парі зі свого бюджету, але якщо ставка програє, то букмекер поверне гроші.

Користуватись бонусами від букмекерів вигідно, але варто не забувати читати умови кожної конкретної акції. Адже не усі акції здатні принести прибуток.