На матчі «Динамо» з «Олександрією» ультрас побили вболівальників з дітьми

Під час поєдинку між «Динамо» та «Олександрією» у восьмому турі української Прем'єр-ліги відбулася бійка.

Відповідні кадри зафіксував YouTube-канал "ПроФутбол”, інформують Новини Кіровоградщини.

Матч «Динамо» — «Олександрія» закінчився мінімальною перемогою киян з рахунком 1:0. Єдиний гол було забито у компенсований час: Віктор Циганков реалізував пенальті після того, як у штрафному майданчику порушили правила на Денисові Гармаші.

Як стало відомо згодом, під час поєдинку між уболівальниками відбулася сутичка, яка переросла у бійку. Як повідомив відомий український кіберкоментатор Віталій Волочай, бійка виникла після того, як представникам ультрас зробили зауваження щодо запалювання фаєрів на стадіоні, після чого вони перелізли на сусідній сектор та почали бити людей:

«Матч стартував, все було окей, запалили фаєри, трибуни скандували „Динамо“, прекрасна погода, і діти з роззявленими ротами дивились на поле. До 10-ї хвилини. Тому що в цей момент представникам вельмишановних ультрас „Динамо“ не сподобалось, що з сусіднього сектору їм зробили зауваження щодо смердючості фаєрів. І через 10-15 хвилин ще стільки ж чуваків з цього сектору перелізли в сусідній і гуртом почали ногами, руками бити 2-3 людей, які там сиділи, потім вони понеслись далі, до них підтянулися ще 10 друзяк, і вони далі місили вже лежачих людей. На крики і прохання сусідів по сектору вони ніяк не реагували, вони просто зграєю калічили трьох вболівальників».