«Байкер» Шарик з Новгородки з господарями на мотоциклі подорожує Україною

Семирічний пес на прізвисько Шарик їздить з господарем на мотоциклі, куди б той не їхав: на роботу, в магазин, чи на відпочинок.

Про це повідомляють Нoвини Кірoвoградщини з посиланням на Суспільне.

Останні чотири роки беруть участь у байкерських зльотах, розповів господар пса Василь Петрівці з Новгородки Кіровоградської області. Найбільшу відстань, яку подолали разом – 200 кілометрів.

Василь Петрівці працює зварювальником на місцевому підприємстві. Мотоцикл купив на першу зарплату. Їздить на ньому для задоволення, з дружиною і собакою. Разом, пізнають Україну. Щоб Шарик міг триматись, бак з пальним чоловік обгорнув тканиною.

Шарик у родині з’явився коли йому булу півроку, згадує Василь:

«Він знайшов нас, і вже сім років з нами їздить – на зльоти і просто відпочивати. У Кропивницькому на Кропбайкфесті були, у Черкасах, у Новомиргороді, у Світловодську, Кременчуці».
Щоб у Шарика не сльозилися очі під час подорожі на мотоциклі Василь придбав йому окуляри:

«Ми їхали, дивлюсь, у нього очі сльозяться, а я знаю як важко без окулярів на мотоциклі. Один знайомий жартома запропонував окуляри для Шарика, я приміряв – чітко підходять».

Пес окуляри не дуже любить, але як сідає на мотоцикл, розуміє, що це потрібно, тоді не болять очі.

Анастасія Дудчик, дружина Василя cпершу не хотіла брати Шарика у подорожі:

«Хвилювалася, але в дорозі він веде себе спокійно, йому подобається. Тепер Шарика всі впізнають, запитують, чи з нами він приїхав. Він у нас зірка».

За два тижні Василь з дружиною і Шариком планують поїхати на море у Миколаївську область.