У Кропивницькому ремонт Вокзальної за 73 мільйони гривень закінчать до середини вересня

Ремонт вулиці Вокзальної у максимально активній фазі — містянам необхідно готуватися до змін руху автотранспорту.

На цьому наголосив міський голова Кропивницького Андрій Райкович, інформують Новини Кіровоградщини.

«Вулиця Вокзальна — це стратегічна магістраль, що з'єднує два береги міста і великі житлові масиви. Всі роботи тут повинні бути виконані якнайкраще: якщо вже взялися за ремонт, то повинні виконати, щоб потім не повертатись. І до середини вересня перший етап робіт повинен бути завершений. Зараз весь процес пов'язаний із виконанням інженерних робіт. А наступний етап — це будуть тротуари, велодоріжки, освітлення, турнікетна частина», — зазначив Андрій Райкович».

Фінансовий ресурс, виділений на ремонт Вокзальної, значний — 73 млн. грн., це навіть більше, ніж було витрачено на будівництво Арки, тому про освоєння коштів на всіх етапах ремонту буде прозвітовано перед громадою.

Звернув увагу міський голова і на загрозливе будівництво, що розгорнули впритул до мосту на Вокзальній. Андрій Райкович доручив перевірити на яких підставах була виділена земля у природоохоронній зоні і припинити будівництво на підпорах мосту.

Ремонт Вокзальної перейшов у максимально активну фазу, тому міський голова звернувся до автомобілістів, до жителів Кропивницького в цілому з проханням із розумінням поставитися до всіх заходів з обмеження руху, що вживатимуться на цій міській автомагістралі.

«Нас чекає суттєве ущільнення руху транспорту, з подальшим його обмеженням по Вокзальній. Іншого способу немає, якщо ми всі хочемо отримати якісно укладене покриття. Усім службам — максимально розвести рух транспорту, а автомобілістам — трохи потерпіти», — наголосив Андрій Райкович.