У Кропивницькому через проблеми з ремонтом водогону змінили маршрути 4 автобусів та 40 маршруток

Майже 40 маршруток і 4 автобуси змінили схему і графік руху через ремонт водогону на вулиці Руслана Слободянюка у Кропивницькому.

Про це повідомляють Новини Кіровоградщини з посиланням на Суспільне.

Рух перекривати не планували та під час робіт довелось це зробити, пояснив заступник директорки міського водоканалу Андрій Шепель. Роботи на цьому відрізку дороги не були заплановані, розповів заступник директорки кропивницького водоканалу. Довелося це робити тому, що під час розкопування водогону виявилось, що він прокладений не так, як вказано на плані, виготовленому під час його прокладання (у 1980-х роках – ред.):

«Труба, в якій ми прокладатимемо пластикову трубу, лежить ближче до середини дороги, а за планом – ближче до краю. Крім того, тут насипний ґрунт, що ускладнює проведення розкопки, оскільки він валиться».

Андрій Шепель додав, що 3 серпня завершать розкопувати водогін, а 4 серпня почнуть прокладати нову трубу.

Обмежувачі і дорожні знаки, що попереджають водіїв про перекритий рух та об’їзд працівники водоканалу встановили о 10:00 3 серпня. За пів години екскаватор почав копати котлован.

За словами начальника міського управління транспорту Віктора Житника, графік руху автобусів і маршруток, які об’їжджають вулицю Руслана Слободянюка за іншим маршрутом, змістився на 5 хвилин:

«111-А їздить по вулиці Київська в обох напрямках, а маршрутки їдуть Вокзальною до вулиці Олінського, там розвертаються і їдуть під Ковалівський міст, виїжджаючи на Слободянюка».

Звичний рух транспорту вулицею Руслана Слободянюка планують відновити через тиждень.