У селищі Новому відкрили поліцейську станцію

У селищі Новому розпочала роботу поліцейська станція.

Про це повідомляють Нoвини Кірoвoградщини з посиланням на сектор комунікації поліції Кіровоградської області.

За сприяння міської влади у приміщенні було проведено капітальний ремонт та придбано службовий транспорт.

Під час заходу міський голова Кропивницького Андрій Райкович побажав правоохоронцям успішно втілити в життя пріоритетні завдання проєкту та вручив ключі від службового автомобіля Рено Дастер.

«Захист інтересів громади та забезпечення безпеки – найголовніше у вашій роботі. Бажаю успішної служби та ефективної співпраці з представниками органів самоврядування і місцевими жителями», – зазначив Андрій Райкович.

Керівник поліції області Роман Козьяков подякував міському голові Кропивницького та старості селища за об’єднання зусиль у реалізації проєкту «Поліцейський офіцер громади» в обласному центрі.

«На території області такий формат роботи поліцейських впроваджується з ініціативи Міністра внутрішніх справ України та за підтримки американських партнерів. Маємо гарний результат, адже сьогодні на Кіровоградщині відкривається вже 15 поліцейська станція. Ми вдячні представникам громади та міській владі за долучення до впровадження проєкту та виконання умов меморандуму про співпрацю і партнерство, що дозволить правоохоронцям якісно нести службу», – зазначив очільник ГУНП в області.

На станції працюватимуть поліцейські офіцери громади Євгеній Роздобудько та Андрій Клименюк.