Чоловік з Кропивницького зарубав на Харківщині 63-річну жінку

Правоохоронці затримали 36-річного кропивничанина, який кілька тижнів переховувався та був оголошений у державний розшук.

Про це Нoвинам Кірoвoградщини повідомили в секторі комунікації Нацполіції в Харківській області.

13 червня в квартирі багатоповерхівки у місті Лозовій поліцейські виявили тіло 63-річної жінки з ознаками насильницької смерті. У вчиненні кримінального правопорушення обґрунтовано підозрювався 36-річний чоловік, мешканець Кропивницького, раніше судимий за скоєння вбивства та крадіжки.

Зловмиснику заочно було повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України та оголосили в державний розшук.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники Лозівського районного відділу поліції встановили місцезнаходження зловмисника. 6 липня його затримали у місті Куп’янську Харківської області.

Зловмисник зізнався у скоєнні вбивства 63-річної жінки. Як з’ясувалося, чоловік випадково познайомився із потерпілою у місті Лозовій та мешкав у її домоволодінні кілька діб. Під час конфлікту зловмисник вдарив хазяйку квартири сім разів сокирою по голові.

На даний час він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Затриманому загрожує до 15 років позбавлення волі.