Кіровоградщина активно долучається до державного курсу, який спрямований на євроінтеграцію, — Валерій Жалдак

Кіровоградщина активно долучається до державного курсу, який спрямований на європейську інтеграцію.

Про це у рамках апаратної наради повідомив тимчасово виконуючий обов’язки голови ОДА Валерій Жалдак сьогодні, 11 травня, інформують Новини Кіровоградщини.

«Як відомо, з 10 по 15 травня в Україні тривають Дні Європи. Наша держава не змінює курс на європейську інтеграцію, тому кожен з нас на своєму напрямку активно включається і здійснює ті повноваження, які наближатимуть нас до європейської спільноти. Європейська інтеграція – це не лише зовнішньополітичний курс, це те, що стосується кожного з нас. Насамперед ми маємо говорити про практичний зміст переваг і можливостей. Це підвищення якості життя – нові ЦНАПи, зручні державні сервіси, осучаснення інфраструктури, будівництво нових приймальних відділень, ремонти доріг – все те, над чим ми активно працюємо. І так ми реалізовуємо президентську програму «Велике будівництво»», – зазначив т.в.о голови ОДА Валерій Жалдак.

Він додав: не дивлячись на святкові дні, президентська програма активно реалізовувалася.

«Ми всі активно працювали навіть у свята. Зокрема, вже завершені будівельні роботи у 5 приймальних відділеннях. В обласній лікарні ще працюють підрядники», – додав посадовець.

Нагадаємо, складовою програми «Велике будівництво» на Кіровоградщині у 2020—2021 роках стали понад 200 об’єктів у дорожній галузі, освіті, спорті, культурі та медицині.