Керівника Держрибагенства Кіровоградщини відсторонили від роботи

Фото: https://porady.org.ua/

Підозрюваного в організації вимагання неправомірної вигоди керівника Держрибагентства у Кіровоградській області відсторонили від роботи.

Про це йдеться на сайті Державного рибного агентства України, повідомляють Новини Кіровоградщини.

«Нещодавно на офіційному вебсайті Державного бюро розслідувань (ДБР) з’явилася інформація про те, що працівниками ДБР викрито в.о. начальника Управління Держрибагентства у Кіровоградській області на організації вимагання неправомірної вигоди.

З метою забезпечення законності, повного та всебічного розслідування Державне агентство рибного господарства повідомляє, що готове сприяти правоохоронним органам в проведенні слідчих дій у відкритому кримінальному провадженні.

Крім того, в.о. начальника Кіровоградського рибоохоронного патруля відсторонено від виконання обов’язків до встановлення усіх фактів справи», — йдеться у повідомленні.

Держрибагентство закликає громадян повідомляти про факти корупційних правопорушень посадовців за телефоном «гарячої лінії» Сектору з питань запобігання корупції відомства: (044) 486-44-42 або на електронну пошту: crp@darg.gov.ua.