Ремонти доріг і мостів вкрай необхідні Кіровоградщині, тому прошу водіїв проявити терпіння, – Жалдак

Ремонти доріг і мостів є основним завданням дорожньої галузі. Кіровоградщина рухається за оптимістичним сценарієм відновлення інфраструктури автошляхів у рамках програми «Велике будівництво».

На цьому наголосив перший заступник голови ОДА Валерій Жалдак, інформують Новини Кіровоградщини.

Він закликав водіїв ставитися з розумінням і терпінням до тимчасових незручностей.

«Сьогодні, працюючи на «гарячій лінії» облдержадміністрації, заявниця поскаржилася на труднощі проїзду через ремонт мосту у Великій Висці. Але ж гарні дороги, безпечні мости це і є головна місія програми «Великого будівництва». Якщо жителі області прагнуть отримати якісну і безпечну інфраструктуру – прошу потерпіти тимчасові труднощі», – зазначив Валерій Жалдак.

Відразу після чергування на «гарячій лінії» Валерій Жалдак мав оперативну зустріч із заступницею начальника Служби автомобільних доріг Жанною Петрович. Разом вони обговорили напрацьовані маршрути об’їзду.

Перший заступник голови ОДА ще раз наголосив, що рух транспорту дорогою М-12 Стрий-Тернопіль-Кропивницький- Знам’янка через Велику Виску закритий.

Рух спецтранспорту та місцевого легкового транспорту має здійснюватися за малою схемою об’їзду – вуличною мережею Великої Виски, а великоваговий транспорт рухатиметься через Добровеличківку, за великою схемою.

Нагадаємо, в рамках національної програми «Велике Будівництво» триває капітальний ремонт мосту у Великій Висці, який є частиною реконструкції траси М-12. Проект передбачає розбирання та розширення мосту. Відкриття проїзду планується на кінець квітня.