Меморандум із компанією «POSCO»: голова ОДА згадав корейську (ВІДЕО)

Меморандум про взаєморозуміння між Кіровоградською обласною державною адміністрацією та компанією «POSCO INTERNATIONAL CORPORATION» підписали голова ОДА Андрій Назаренко та директор «Поско Інтернешнл Україна» Санг Мін Пак сьогодні, 19 березня.

Сторони Меморандуму заявили про наміри до здійснення взаємовигідної співпраці, спрямованої на розвиток сільськогосподарської галузі та розширення інвестиційного співробітництва у Кіровоградській області.

«П’ять із половиною років я працював у Сеулі в Посольстві України в Республіці Корея, тому добре знаю цю країну, знаю її традиції, і це дуже потужна компанія. І найголовніше, що «Posco» знає про Україну. У 2019 році компанія зробила потужну інвестицію, побудувавши у Миколаївській області термінал. Компанія хоче його розвивати. «Posco» цікаві наземні елеватори. Дуже сподіваюся, один із таких компанія побудує саме в Кіровоградській області», – зазначив Андрій Назаренко.

«Для мене це чудова нагода та честь мати зустріч із паном Назаренком. Ми сподіваємося на подальшу співпрацю. Нам цікаво здійснювати інвестиції і розвивати бізнес в Україні. Також нам цікава співпраця з Кіровоградською облдержадміністрацією. Для цього нам потрібна підтримка», – додав Санг Мін Пак.

Як уже повідомлялося, на початку березня очільник Кіровоградщини Андрій Назаренко провів протокольну зустріч із турецькою компанією «Nunteknik INC».