З лютого тепло у Долинській не дорожчатиме

Вартість тарифу на теплопостачання в Долинській не підвищуватиметься з 1 лютого.

Про це повідомив міський голова Долинської Євген Звіздовський, інформують Новини Кіровоградщини.

Таке рішення було прийнято сьогодні, 10 лютого, під час позачергового засідання виконавчого комітету Долинської міської ради.

«Долинське міське комунальне господарство» більше не коригуватиме тарифи на теплову енергію, її виробництво, транспортування. Підписавши меморандум про взаєморозуміння щодо врегулювання проблемних питань у сфері централізованого постачання теплової енергії, нам вдалося об'єднати зусилля, щоб досягти спільного результату, незалежно від політичних поглядів та партійної приналежності», – наголосив Євген Звіздовський.

Він додав, такий компроміс вкрай важливий для населення.

Серед домовленостей, закріплених меморандумом – безперебійне постачання тепла в домівки до кінця опалювального сезону. Водночас вартість послуги не зміниться.

У свою чергу голова ОДА Андрій Назаренко відзначив конструктив та позицію державних органів у питанні тарифоутворення.

«Уряд гарантує, що фінансування компенсацій для підприємств теплопостачання не перекладатимуть на органи місцевого самоврядування», – відзначив очільник регіону.

Як повідомлялося раніше, за ініціативи Президента України Володимира Зеленського Кабмін і Асоціація міст України підписали меморандум для врегулювання проблемних питань у сфері централізованого постачання теплової енергії. У Кропивницькому, Олександрії, Світловодську та Долинській тариф на централізоване тепло не зростатиме.