Заблукав у лісі та знепритомнів: на Кіровоградщині дивом врятували грибника-невдаху

chortkiv.city

Увечері 18 листопада до Олександрівського відділення поліції надійшло повідомлення місцевого жителя про зникнення 80-річного родича.

Про це Новинам Кіровоградщини повідомили в секторі комунікації поліції Кіровоградської області.

Вранці чоловіки разом вирушили до лісу збирати гриби, згодом розійшлися у різні боки, а через кілька годин пенсіонер у визначене для зустрічі місце не повернувся. Молодший родич намагався самостійно його знайти та безуспішно, після чого звернувся за допомогою до поліцейських.

Після отримання повідомлення, особовий склад відділення поліції було піднято по тривозі. До пошуків дідуся долучилися бійці роти поліції особливого призначення ГУНП в області, а також рятувальники та лісівники.

Правоохоронці разом із працівниками інших відомств негайно прибули на місце події та розпочали обстеження території лісового масиву. Через дві години пошуків заступнику начальника Олександрівського відділення поліції Борису Собку вдалося знайти пенсіонера.

Дідусь перебував у непритомному стані, його негайно передали працівникам швидкої. Лікарі надали чоловікові необхідну медичну допомогу. Нині він уже знаходиться вдома, його життю нічого не загрожує.