На Кіровоградщині в антисанітарних умовах пекли хліб для школярів

Фахівці Держпродспоживслужби позапланово перевірили потужності з виробництва хлібобулочних виробів у м. Гайворон, продукцію якої постачають до навчальних закладів.

Про це Новинам Кіровоградщини повідомили в пресслужбі установи.

Під час перевірки на виробництві виявили порушення законодавства у сфері безпечності харчових продуктів.

Зафіксовано, що загальний стан виробничих поверхонь незадовільний, обладнання утримується в неналежному санітарному стані; нефасовані вироби після випікання розміщуються на брудних поверхнях. Також відсутній контроль за температурним режимом у холодильній камері, де зберігаються харчові продукти, чим порушено чинне законодавство.

За результатами перевірки Головне управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області зобов’язало фізичну особу-підприємця тимчасово припинити виробництво та обіг харчових продуктів до усунення виявлених порушень згідно з наданим приписом.