Райкович закликає кропивничан долучитися до дезінфекції своїх будинків

«Інформую, що доручив управлінню ЖКГ, управляючим компаніям — розмістити на всіх під'їздах оголошення, щоб мешканці будинків об'єдналися і почали обробляти свої вхідні двері, площадки і сходові клітини дезинфікуючим розчином, навіть звичайним хлорним! Це необхідна справа для кожної родини! Молодші, допоможіть сусідам похилого віку».

Про це міський голова Кропивницького Андрій Райкович повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці.

Також міський голова звернувся до управління МНС з проханням розглянути можливість дезинфекції зупинок громадського транспорту та магістральних вулиць міста та до управління патрульної поліції — активізувати роботу екіпажів на околицях міста, в спальних районах, пильнувати, щоб не з’явились мародери.

  • Окреме звернення до кропивничан — людей похилого віку, особливо одиноких, а молодь, хто читає мене, будь – ласка, передайте їм. Шановні друзі! Зараз активізуються різного роду шахраї, не чисті на руку злодії і почнуть телефонувати, приходити у двори, дзвонити у квартири під виглядом соціальних інспекторів, постачальників гуманітарної допомоги і дезинфекаторів помешкань.

Не піддавайтесь на провокації чи вмовляння. Не відчиняйте двері чужим, що б вони вам не говорили. Ви знаєте своїх соцінспекторів, своїх сімейних лікарів. Краще телефонуйте в поліцію чи на гарячу лінію міського голови. Якщо з'явиться якась гуманітарна лінія допомоги, про це буде публічно повідомлено, — пише Андрій Райкович.