Переноситься прийом проектів на конкурс «Громадський бюджет – 2021» у Кропивницькому

З метою запобігання та поширення коронавірусноі інфекції прийом проектів на конкурс «Громадський бюджет-2021» відтерміновується і переноситься на травень.

Про це повідомили у департаменті з питань економічного розвитку, торгівлі та інвестицій міської ради, йдеться на сайті Кропивницької міськради.

Голова координаційної ради з питань Громадського бюджету, секретар міської ради Андрій Табалов відзначив, що запровадження карантину дасть більше часу містянам подумати над проєктними пропозиціями.

  • Всі ми сподіваємось, що епідемія коронавірусу мине якнайшвидше і якнайменше українців від неї постраждає. На жаль, поки що ми вимушені відтермінувати усі заплановані заходи, тому і подачу проектів Громадського бюджету перенесено на травень. Стартує прийом проектів «Громадський бюджет-2021» від 02 травня і триватиме до 31 травня. Зараз у кропивничан є час і можливість добре подумати, що б вони хотіли зробити у своєму дворі. Можливо, малеча давно просить футбольний майданчик, або молоді мами мріють про альтанку чи зону для ігор та відпочинку з дітьми. Подумайте, а в травні чекаємо від вас цікавих та креативних проектних пропозицій. Використайте час у карантині з користю для нашого міста, — звернувся до кропивничан Андрій Табалов.