У Кропивницькому патрульні витягли з річки жінку (ВІДЕО)

У річці Інгул, неподалік «мосту закоханих» на поверхні води знаходиться тіло жінки, — з таким повідомленням на лінію 102 звернулися небайдужі громадяни вчора, близько 21-ї години.

Про це повідомляється на сторінці Патрульної поліції Кіровоградської області у Фейсбуці.

Вже за декілька хвилин патрульні були на місці. У воді виявили жінку, яка ледь подавала ознаки життя. Час йшов на секунди.

До води дістатися вкрай складно. Висота берега близько 3-х метрів. Потерпіла не рухалась. Двоє поліцейських – командир роти Сергій Карауш та інспектор Олександр Бєлошевський спустилися в крижану річку за допомогою тросу.

Спільними зусиллями поліцейських та небайдужих громадян вдалося витягти жінку на набережну. Громадянка знаходилась без свідомості, її кінцівки заклякли від холоду, але дихала.

Не гаючи ні секунди, патрульні доставили потерпілу до обласної лікарні.

Мокрі, змерзли, але щасливі від того, що жива.

Наразі жінка перебуває під наглядом лікарів.

Порятунок жінки на річці

За мить від неминучої смерті кропивницькі патрульні дістали з річки жінку У річці Інгул, неподалік "мосту закоханих" на поверхні води знаходиться тіло жінки. З таким повідомленням на лінію 102 звернулися небайдужі громадяни вчора, близько 21-ї години.Вже за декілька хвилин патрульні були на місці. У воді виявили жінку, яка ледь подавала ознаки життя. Час йшов на секунди.До води дістатися вкрай складно. Висота берега близько 3-х метрів. Потерпіла не рухалась. Двоє поліцейських – командир роти Сергій Карауш та інспектор Олександр Бєлошевський спустилися в крижану річку за допомогою тросу. Спільними зусиллями поліцейських та небайдужих громадян вдалося витягти жінку на набережну. Громадянка знаходилась без свідомості, її кінцівки заклякли від холоду, але дихала. Не гаючи ні секунди, патрульні доставили потерпілу до обласної лікарні. Мокрі, змерзли, але щасливі від того, що жива. Наразі жінка перебуває під наглядом лікарів. Дякуємо патрульним за чергове врятоване життя. Служити та захищати!#Kroppolice, #ПатрульнаПоліція, #ПорядокЦеТи

Posted by Патрульна поліція Кіровоградської області on 2020 m. vasario 15 d., šeštadienis