У перший день нового року у Маловисківському районі вбили чоловіка

Тіло чоловіка на території одного з сіл Маловисківського району у квартирі багатоповерхового будинку 1 січня виявила місцева жителька.

Про це Новинам Кіровоградщини повідомили у СК поліції Кіровоградської області.

Громадянка повідомила про пригоду поліцейського офіцера громади. В результаті перевірки інформація знайшла своє підтвердження.

На місце прибула слідчо-оперативна група Маловисківського відділу поліції. В результаті вжитих заходів встановили особу загиблого громадянина. Ним виявився уродженець району, який проживав у Києві.

Завдяки проведеним заходам, поліцейські встановили, що потерпілий приїздив додому на свята. У перший день нового року вирушив у гості до свого знайомого, з яким у нього виник конфлікт. Під час сварки один із чоловіків наніс іншому тілесні ушкодження у вигляді ножового поранення.

Поліцейські встановили місцезнаходження громадянина та затримали його в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України (за підозрою у скоєнні злочину).

За цим фактом розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство». У рамках розслідування працівниками поліції під процесуальним керівництвом районної прокуратури чоловікові повідомлено підозру.

За скоєне особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років позбавлення волі.