Бобринецька громада презентувала реалізовані проєкти

У Бобринецькій міській об’єднаній громаді презентували завершені проєкти реалізовані завдяки співпраці з Програмою Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE).

Про це повідомляється на сайті Кіровоградської ОДА.

Міський голова Валерій Сніжко та директор Програми USAID DOBRE Беррі Рід відвідали об’єкти торгово-ярмарковий простір та капітально відремонтований зал засідань громади.

Торгово-ярмарковий простір передбачає створення умов для реалізації продукції місцевого виробника та підтримку підприємців. У рамках проєкту Програма DOBRE закупила 6 дерев’яних будиночків, які розміщені у центральному парку, та генератор для їх освітлення у вечірні години.

Ще один проєкт «Реконструкція залу засідань громади» забезпечує комфортне проведення тренінгів і різноманітних заходів для мешканців громади. Програма DOBRE надала підтримку ОТГ у придбанні будівельних матеріалів, мультимедійного обладнання та меблів, а Бобринецька громада здійснила ремонт приміщення.

Керівник Програми DOBRE Беррі Рід також ознайомився з реалізацією проєкту із сортування сміття (у Бобринецькій гімназії №1) та із ходом реалізації спільного проєкту щодо поліпшення якості питної води у громаді (на станції очистки води).