Завтра на площі перед міськрадою працюватиме святковий ярмарок

У середу 18 грудня, у Кропивницькому на площі перед міською радою запрацює святковий ярмарок.

Про це під час апаратної наради повідомив міський голова Андрій Райкович, йдеться на сайті Кропивницької міськради.

Святкова торгівля до Дня Святого Миколая є традиційною у місті і всі організаційні питання добре напрацьовані. Але очільник міста попросив звернути увагу організаторів ярмарку на тому, щоб асортимент товару був по-справжньому святковим, кожне торговельне місце відповідно оздобленим, а головне – ціна товару має бути зі святковими знижками.

Передноворічний ярмарок же, на який до Кропивницького з’їдуться сільгоспвиробники з усієї області, цьогоріч запланований на 28 грудня і відбудеться він на площі Богдана Хмельницького. Тому Андрій Райкович надав доручення управлінню транспорту та зв’язку міської ради, спільно з патрульною поліцією організувати рух громадського транспорту у центрі міста та заздалегідь повідомити про зміни у його схемі жителів Кропивницького.

  • Щоб всі тролейбуси і автобуси комфортно розминулися, щоб не було колапсу і незадоволених людей. Щоб люди з клунками не шукали, де зупиняється їхній автобус чи тролейбус. Думати про людей – це наш обов’язок, не забувайте! – наголосив Андрій Райкович. — Зважаючи на те, що приїдуть райони, департамент з питань економічного розвитку, торгівлі та інвестицій має завчасно тісно співпрацювати з організаторами ярмарку, щоб наші місцеві товаровиробники виставляли розумні ціни, щоб якість товарів була належною, а кількість – достатньою... Ми з досвіду добре знаємо, що люди на такі ярмарки дуже розраховують, щоб скупитися до святкового столу. І треба враховувати, що кожна копійка у людей на рахунку.