В ОДА визначили переможців фотоконкурсу «Насильству – Ні!»

Нагородження відбулося на засіданні обласної координаційної ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання та протидії домашньому насильству, протидії торгівлі людьми.

Про це повідомляється на сайті Кіровоградської ОДА.

Фотоконкурс проводився в рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» з метою виховання в суспільстві нульової толерантності до цього негативного явища. На розгляд надійшло понад 70 фоторобіт з 23 територій Кіровоградщини. Усі конкурсні світлини було розміщено на вебсайтах та представлено на тематичній експозиції в облдержадміністрації. Фахова комісія визначила переможців фотоконкурсу у двох номінаціях – серед дітей та дорослих.

Світлана Лобанова привітала переможців і призерів та вручила їм дипломи і подарунки – побутову техніку та сучасні ґаджети. Серед дорослих І місце у конкурсі посіла Альона Матвієнко з Кропивницького, ІІ місце – Ірина Буханенко з Маловисківського району і ІІІ місце Ольга Дзюбинська з Гайворона. Серед дітей за І місце нагороду отримала Марина Акішина із Знам’янського району, за ІІ місце – Марія Ушакова із Великої Северинки та за ІІІ місце – Юлія Пуришкіна із Знам’янського району.

Усі світлини переможців конкурсу будуть використовуватися під час виготовлення соціальної реклами.