У Кропивницькому відбудеться фестиваль „Українське дітяче кіно”

Бібліотека-філія №21 Централізованої міської бібліотечної системи запрошує дорослих і дітей відвідати 5 кінопоказів в рамках фестивалю „Українське дитяче кіно”.

Про це повідомляється на сайті Кропивницької міськради.

Фестиваль триватиме із 23 листопада по 20 грудня у приміщенні бібліотеки за адресою: вулиця Кременчуцька, 13 задля популяризації національних фільмів серед дітей та підлітків, його орієнтовано на широку глядацьку аудиторію.

Кінопокази стрічок фестивалю „Українське дітяче кіно” проводяться завдяки компанії „Артхаус Трафік” за підтримки Державного агентства України з питань кіно та Фестивалю фільмів для дітей та підлітків „Чілдрен кінофест”.

Вхід вільний.

Програма фестивалю:

23.11 о 13:00 „Микита Кожум’яка”

29.11 о 14:00 „Іван Сила”

Фільм „Іван Сила” оповідає незвичайну історію життя Івана Фірцака, який народився в червні 1899 року в селі Білки Іршавського району на Закарпатті.

07.12 о 13:00 „Роботи-фіналісти конкурсу дитячих фільмів від Чілдрен Кінофест (2017—2019)”

Ця добірка містить 10 найкращих фільмів за рішенням селективної комісії фестивалю.

14.12 о 13:00 „Трубач”

Фільм розповідає про юного трубача дитячого естрадно-духового оркестру Миколу Шевченка.

20.12 о 14:00 „Моя країна – Україна”

«Моя країна – Україна» – анімаційний народний казково-пізнавальний серіал, виконаний переважно в техніці пластилінової анімації. Маленькі сюжети з любов'ю та повагою розповідають про розмаїття нашої батьківщини; кожна історія – це казка, легенда або байка з конкретного місця в Україні, будь-то велике місто або маленьке село, поле або море.